Fosta iubită al lui Boateng şi-a pus capăt zilelelor. Avea doar 25 de ani!

joi, 18 februarie 2021, 15:54
1 MIN
 Fosta iubită al lui Boateng şi-a pus capăt zilelelor. Avea doar 25 de ani!

Fosta iubită al lui Boateng (33 de ani) a fost găsită decedată în apartamentul fotbalistului, de către autorităţile din Berlin. Cei doi au avut o relaţie de 15 luni şi s-au despărţit în urmă cu o săptămână de la momentul decesului fetei.

Fundaşul lui Bayern s-a despărţit oficial de Kasia Lenhardt (25 de ani) pe 2 februarie. Boateng s-a separat de Kasia, pentru că fotbalistul a acuzat-o că i-ar fi stricat relaţia dintre el şi mama copiilor săi, Rebecca Silvera. Cei doi erau certaţi şi au renunţat la relaţia lor şi pentru că fata născută în Polonia l-a acuzat de infidelitate pe Jerome şi de faptul că minţea foarte mult.

Se pare că Kasia Lenhardt nu a primit prea bine vestea despărţirii, iar poloneza a făcut un accident rutier în urmă cu puţin timp. Fosta iubită a jucătorului celor de la Bayern a creat un accident rutier cu maşina lui Boateng, iar, în urma testelor, Kasia avea foarte mult alcool în sânge. 

În urma decesului, mai mulţi oameni credeau că aceasta ar fi fost ucisă, însă, femeia de 25 de ani pare că s-ar fi sinucis, potrivit poliţiei germane, care a realizat mai multe teste pentru cauza decesului. Femeia în vârstă de 25 de ani avea un copil dintr-o relaţie anterioară, încheiată în urmă cu trei ani.

Cititi materialul integral pe telekomsport.ro

Comentarii