FOTBAL – Doar o sperietură cu Tomczyk. Problemele polonezului de la Politehnica nu sunt grave

marți, 19 iulie 2022, 01:50
1 MIN
 FOTBAL – Doar o sperietură cu Tomczyk. Problemele polonezului de la Politehnica nu sunt grave

Politehnica Iaşi a avut mari emoţii duminică seară, în timpul meciului amical disputat cu gruparea Akritas Chlorakas, care a promovat în această vară în prima ligă cipriotă. În timpul primei reprize a partidei disputată în Bulgaria, unde Poli susţine al doilea cantonament al verii, atacantului Pawel Tomczyk i-a fost rău. 

Polonezul, care se lovise şi la cap, a fost înlocuit şi transportat apoi la Sofia pentru analize suplimentare. Din fericire, testele nu au reliefat nimic grav, astfel că bucuria succesului din disputa amintită, 2-1 (1-1), golurile ieşenilor fiind marcate de Karachanakov (’27) şi Plohotniuk (’89), după ce, în minutul 7, ciprioţii deschiseseră scorul, nu a fost umbrită de nimic.

Antrenorul Politehnicii, Claudiu Niculescu, care a mizat contra lui Akritas pe Brînză – Martac, Lică, Tincu, Finică – Vaşvari, Fr. Cristea – Anton, Hunte, Karachanakov – Tomczyk, apoi pe Plohotniuk, Plămadă, Marchioni, Ciaun, Dumitru, Fică, Kouadio, se gândeşte să îl menajeze însă mâine pe Tomczyk, în testul cu Sabah Masazir (Azerbaijan). Partida cu Sabah va fi ultima repetiţie a Politehnicii la sud de Dunăre, ieşenii urmând a reveni joi acasă. 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii