(FOTO) Doliu la Citadin după accidentul de azi-noapte. Angajaţii, trimişi acasă

vineri, 17 iunie 2022, 09:23
1 MIN

După accidentul cumplit care a avut loc azi-noapte, în urma căruia patru lucrători de la Citadin şi-au pierdut viaţa, compania locală a intrat în doliu.

Potrivit unor angajaţi ai societăţii, la Citadin s-ar fi decis ca astăzi şi mâine să nu se lucreze. Muncitorii ar fi fost chemati din posturi si li s-ar fi spus că au liber.

Din primele informaţii, cei care au murit erau trei muncitori şi un inginer, care se aflau în afara autoutilatarei. 

Echipa Citadin lucra la una dintre scurgerile amenajate în curbă pentru apele pluviale. Conducătorii auto care trec de obicei prin zonă au remarcat cu siguranță că asfaltul „sărise” de ceva timp din jurul grătarului respectiv.

Directorul Citadin, Marius Ionescu, ne-a spus că angajații societății au intervenit pe timpul nopții ca să nu încurce traficul, mai mereu aglomerat pe parcursul zilei. El a adăugat că locul șantierului era semnalizat, așa cum se face de obicei la asemenea lucrări pe carosabil.  Pe de altă parte, Consiliul de Administrație al Citadin a fost convocat pentru stabilirea măsurilor de ajutor pentru familiile celor șapte victime ale teribilului accident.

CITESTE SI: EXCLUSIV – Ea este şoferiţa care a omorât cei patru muncitori, in Pacurari. Era băută!

Poliția Locală are doua camere în zona, dar, potrivit sefului Liviu Zanfirescu, nu au surprins accidentul întrucât sunt îndreptate spre alte direcții decât cea în care s-a petrecut tragedia.

Comentarii