Accident cumplit în Păcurari. Patru muncitori de la Citadin au fost omorâți de o femeie băută FOTO/VIDEO

vineri, 17 iunie 2022, 00:51
2 MIN

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc joi spre vineri noapte pe străzile Iaşului, în jurul orei 1.

Şoferița unui autoturism care circula dinspre Păcurari spre Fundaţie a pierdut controlul volanului în curba de după Petru Poni spre AMRS, a lovit o clădire şi a intrat în plin într-o autoutilitară staţionată pe dreapta lângă care se aflau șapte muncitori de la Citadin. În urma coliziunii au rezultat opt victime, în cazul a patru dintre acestea fiind declarat decesul. 

Cititi si: Ea este şoferiţa care a omorât cei patru muncitori, in Pacurari. Era băută!

In autoturismul Alfa Romeo se afla o femeie, de meserie agent comercial și, cel mai probabil, mașina aparținea firmei la care aceasta lucra. Ea are 38 de ani și locuiește în Valea Lupului. Femeia a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie, unde a fost testată cu aparatul Drager, reieșind o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Martorii au precizat că femeia conducea cu viteză foarte mare dinspre capăt Păcurari către Fundație. Ba chiar, în rondul de la Păcurari, femeia ar fi făcut drifturi, fapt care va fi verificat de către polițiștii de la Biroul Rutier Iași. De altfel, accidentul șocant a fost filmat de către o cameră de supraveghere din zonă, înregistrarea urmând să ajungă în posesia polițiștilor.

Șoferița este divorțata de curând, are un copil din fosta căsnicie si unul cu actualul concubin. Niciunul dintre copii nu se afla în autoturismul care, în urma accidentului, a fost avariat 100%. Cei șapte muncitori lucrau la asfaltarea marginilor unui canal pătrat. Aceștia au săpat pe lângă marginea canalului, iar în momentul în care au fost loviți de către autoturismul în viteză, aceștia puneau smoală, urmând să aștearnă un strat de asfalt.

Polițiștii urmează să cerceteze dacă muncitorii au semnalizat din timp lucrarea de pe șosea, iar șoferița riscă ani grei de închisoare. 

UPDATE: Unul dintre răniţi se zbate între viaţă şi moarte, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor ca acesta să fie salvat. Este vorba despre C. G., în vârsta de 42 de ani, care a suferit politraumatisme şi o ruptură de splina.

 

 

 

 

Comentarii