(FOTO) EXCLUSIV: Cine este bărbatul ucis de o maşină când ieşea din canal?

vineri, 20 mai 2022, 15:31
2 MIN

Un accident mortal a avut loc vineri după-amiază în zona Rond CUG.

Un bărbat a intrat într-un canal pentru verificarea unor apometre, iar când a scos capul a fost lovit mortal de un autoturism. Bărbatul a murit pe loc. Poliţiştii au venit la faţa locului şi fac cercetări.

UPDATE 1: Poliţiştii consideră acum incidentul drept un accident rutier, nu unul de muncă. Din primele informaţii, victima este un bărbat de 62 de ani din Miroslava, fără ocupaţie. Bărbatul a fost rugat de patronii unui magazin din apropiere să intre în canal şi să verifice apometrele.

Bărbatul, un pensionar pe nume Dimitrie, era cunoscut de oamenii din zonă care îi mai ofereau bani pentru diverse munci mărunte. Accidentul a avut loc într-o parcare neamenajată.

UPDATE: Până vineri seară poliţiştii nu au reuşit să identifice cine este bărbatul.

Vineri, trecătorii erau șocați de moartea celui din canal. Bărbatul a avut o moarte violentă. Anchetatorii bănuiau ca victima ar lucra la Apavital, de vreme ce verifica apometrele, însă nu sunt siguri de acest lucru. Ar fi posibil ca bărbatul să fi fost și om al străzii, însă aceștia nu stau în canale pe perioada verii.  Corpul celui mort a fost transportat ieri la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie.

UPDATE – Precizarile Politiei: 

"Astăzi, 20 mai ac, în jurul orei 15.30, polițiștii ieșeni au fost sesizați despre faptul că un bărbat ar fi fost acroșat de un auto într-o parcare, din mun. Iași. Bărbatul ar fi efectuat verificări într-un canal. Acesta a decedat. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale.

Vom reveni cu amănunte.

Comentarii