FOTO: Fața hidoasă a covid-ului. Mii de morminte săpate în ultimele zile în Brazilia

sâmbătă, 25 iulie 2020, 10:20
1 MIN
 FOTO: Fața hidoasă a covid-ului. Mii de morminte săpate în ultimele zile în Brazilia

Autoritățile braziliene spun că statul Sao Paulo a atins 20.000 de morți din cauza noului coronavirus, iar întreaga țară a înregistrat peste 80.000 de victime în urma pandemiei.

Sao Paulo este cel mai populat stat al Braziliei, având 46 de milioane de oameni și fiind epicentrul pandemiei de coronavirus din țara sud-americană.

Autoritățile au implementat măsuri de distanțare socială încă de la mijlocul lunii martie, însă o carantină totală a populației nu a fost impusă.

Guvernatorul din Sao Paulo, Joao Doria, și-a înlocuit secretarul de sănătate, deși spune că oficialul a renunțat la funcție din cauza unor motive medicale, care nu au legătură cu noul coronavirus.

Brazilia a ajuns la „marginea prăpastiei” din cauza pandemiei
Pe măsură ce noile cazuri de coronavirus continuă să se adune, fotografii șocante care arată amploarea dezastrului au fost date publicității.

Imaginile din Sao Paulo arată sute de morminte proaspăt săpate care așteaptă să fie ocupate, ilustrând în mod sumbru o națiune care se află la „marginea prăpastiei”.

După ce președintele Jair Bolsonaro a fost confirmat cu COVID-19 luna aceasta, încă patru miniștri au mai înregistrat rezultate pozitive.

Sursa: descopera.ro

Comentarii