FOTO „Harry Potter” a devenit tată. Actorul Daniel Radcliffe, pozat când se plimba cu bebelușul

miercuri, 26 aprilie 2023, 10:39
1 MIN
 FOTO „Harry Potter” a devenit tată. Actorul  Daniel Radcliffe, pozat când se plimba cu bebelușul

Actorul britanic Daniel Radcliffe, vedeta din seria de filme "Harry Potter", a devenit tată pentru prima oară. El a fost văzut plimbându-se cu copilul pe străzile din New York, alături de partenera sa, actrița Erin Darke. 

Vedeta de film are primul copil împreună cu partenera sa, actriţa Erin Darke, în vârstă de 38 de ani. Daniel Radcliffe şi Erin Darke au o relaţie de mai bine de un deceniu. Potrivit Daily Mail, citată de EFE și Agerpres, Radcliffe, în vârstă de 33 de ani, a fost fotografiat recent alături de actriţa americană, plimbându-se cu un cărucior pe străzile din New York. Nu au fost făcute publice informaţii referitoare la numele şi sexul copilului.

Ziarul The Times a relatat în martie că cei doi aşteptau primul lor copil, la mai bine de un deceniu după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului "Kill Your Darlings", în 2012. Pe lângă populara sagă "Harry Potter", celebrul personaj creat de scriitoarea britanică J.K. Rowling, Radcliffe a jucat în ultimii ani în producţii precum "Trainwreck", "Jungle" sau "The Lost City".

Comentarii