FOTO Piscine spectaculoase în România. Unde le găsiți

miercuri, 05 iulie 2023, 13:40
4 MIN
 FOTO Piscine spectaculoase în România. Unde le găsiți

Vă prezentăm o selecție de pensiuni, hoteluri și cabane din România care oferă o piscină spectaculoasă. Acest articol NU este un top, fiecare unitate de cazare are farmecul ei și oferă experiențe diferite în funcție de voi.

Unitățile de cazare prezentate: Hotel Castel Transilvania, Cabana Bârlogu, Retreat Mărgău Apuseni, Marie Chalet, Pensiunea Apuseni Wild, Pensiunea Pă Coastă, Paradisul Transilvaniei, Grand Hotel Balvanyos, Pensiunea Ecaterina, Green Village Resort, Limanu Resort, Panoramic Colibița.

 

1 Hotel Castel Transilvania, Baia Mare

Castel Transilvania este construit în stil arhitectural de inspiraţie medievală şi oferă piscine în aer liber cu vedere la Baia Mare, un club de noapte, o sală de conferinţe şi un restaurant à la carte.

Proprietatea asigură unităţi decorate în nuanţe închise de maro şi roşu, amenajate cu un şemineu.

Camerele au aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, o canapea, o zonă de relaxare şi un birou.
Unele camere de la Castel Transilvania au un balcon sau o terasă unde oaspeţii se pot destinde.
Restaurantul cu atmosferă medievală oferă un meniu cu preparate internaţionale şi tradiţionale. În plus, Castel Transilvania are o sală de conferinţe şi 2 săli de banchet.
Facilităţile proprietăţii, precum cada cu hidromasaj cu apă sărată sau centrul spa, sunt disponibile la un cost suplimentar. Oaspeţii activi pot juca tenis de masă.
Centrul oraşului Baia Mare se află la 2,1 km de proprietate, iar Parcul Regina Maria este la 4 km.

 

2 Cabana Bârlogu, Colibița

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Cabana Bârlogul Colibița se află în Colibița și oferă lounge comun, grădină și terasă. Bistrița se află la 30 km de cazare, iar oaspeții beneficiază de parcare privată și de acces gratuit la internet WiFi.

Casa de vacanță are 5 dormitoare, living, TV cu ecran plat, bucătărie utilată, cu frigider şi cuptor cu microunde, 3 băi cu o cadă cu hidromasaj, balcon și vedere la munte.

Oaspeții beneficiază de acces la cada cu hidromasaj de la casa de vacanță.
Vatra Dornei este la 41 km de Cabana Bârlogul Colibița, iar Reghin se află la 46 km de proprietate.

 

3 Retreat Mărgău Apuseni-Adults Only-Yoga & Wellness, Apuseni

Retreat Margau Apuseni-Adults Only este situată în Mărgău și are lounge comun, centru de wellness și spa și terasă. Oaspeții cazați la această casă de vacanță au la dispoziție piscină privată, grădină, facilități de grătar, acces gratuit la internet WiFi și parcare privată gratuită.

Oferind un DVD player, casa de vacanță include o bucătărie cu frigider, cuptor cu microunde şi cuptor, un living cu o zonă de relaxare şi o zonă de luat masa, 5 dormitoare şi 3 băi cu bideu şi duș.

Facilitățile includ TV cu ecran plat și canale prin satelit.
Personalul de la recepția cu program nonstop vorbește română și engleză.
Oaspeții casei de vacanță pot face drumeții în apropiere sau se pot relaxa la piscina în aer liber.
Retreat Mărgău Apuseni-Adults Only se află la 49 km de Zalău și la 20 km de Valea Drăganului. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Cluj Avram Iancu, situat la 56 km de cazare.

 

4 Marie Chalet, Breaza Făgăraș

Marie Chalet se află în Breaza și oferă o piscină sezonieră în aer liber și vedere la grădină. Oaspeții cazați la această casă de vacanță au la dispoziție piscină privată, grădină și parcare privată gratuită.

Casa de vacanță include 6 dormitoare, 4 băi, lenjerie de pat, prosoape, TV cu ecran plat și canale prin satelit, zonă de luat masa, bucătărie complet utilată și balcon cu vedere la piscină.

Casa de vacanță are o terasă. Marie Chalet pune la dispoziție serviciu de închirieri auto.
Făgăraș este la 17 km de proprietate, iar Zărnești se află la 37 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 80 km de Marie Chalet

 

5 Pensiunea Apuseni Wild, Remeți

Vă invităm să petreceţi timp într-un mod plăcut, relaxant şi indiferent dacă aţi ales să vă bucuraţi de momente in familie, să organizaţi o conferinţă, un teambuilding, să vă simţiţi bine alături de prieteni sau doar in căutare de voie bună, noi vă aşteptăm într-un ambient rustico-modern, cu preparate tradiţionale şi un personal pregătit să satisfacă gusturile şi cerinţele oaspeţilor noştri.

Facilități Apuseni Wild

Internet wireless (atât la pensiune cât şi la piscină)
Piscină exterioară
Centru SPA cu saună, butoi cu apă fierbinte, loc de relaxare şi masaj
Restaurant cu terasă şi vedere spre Valea Iadului
Wild summer bar – aproape de piscină
Sală de jocuri (Xbox, darts, biliard, ping-pong)
Sală de conferinţe cu videoproiector
Plata cu cardul Visa/ Maestro.

Pensiunea Apuseni Wild se află la 87 km de Oradea si la 100 km de Cluj, in Remeţi, judeţul Bihor, în apropierea satului Negreni (15 km), pe Valea Iadului.E aşezată la poalele muntelui, sub o stâncă solitară şi semeaţă. Zona este una deosebit de frumoasă, salbatică, printre cele mai pitoresti din Apuseni. Terasa noastră si camerele oferă o panoramă splendidă asupra văii.

Restul piscinelor, pe transilvaniadeweekend

Comentarii