FOTO Un comandant rus de submarin s-a prezentat la parada de Ziua Marinei având cascheta prinsă cu o bretea de sutien

luni, 01 august 2022, 08:27
1 MIN
 FOTO Un comandant rus de submarin s-a prezentat la parada de Ziua Marinei având cascheta prinsă cu o bretea de sutien

Un comandant rus de submarin a venit la parada de Ziua Marinei cu cascheta prinsă cu o bretea de sutien, scrie jurnalistul ucrainean Roman Bochkala pe canalul de Telegram ”Ukraine 365”.

 

 

La ceremoniile din portul Sankt Petersburg era prezent preşedintele Putin. „A doua armată a lumii”, a comentat el, ironic, citat de timpul.md. Potrivit lui Bochkala, ar fi vorba de un căpitan de gradul 1 al submarinului nuclear ”Vepr”.

Presa din Ucraina ironizează şi faptul că pe un poster publicat în Başkiria, o regiune autonomă din cadrul Federaţiei Ruse, apare crucişătorul Moscova, care a fost scufundat. Pe un alt poster de propagandă al Federaţiei Ruse, apărut la Tumen, în Siberia, apare imaginea unui portavion american, care este prezentat drept rusesc.

Preşedintele Vladimir Putin a semnat duminică (31 iulie) o nouă doctrină navală care a transformat Statele Unite în principalul rival al Rusiei şi a stabilit ambiţiile maritime globale ale Rusiei pentru zone cruciale precum Arctica şi Marea Neagră, potrivit AsiaOne.

Vorbind cu ocazia Zilei Marinei Rusiei în fosta capitală imperială Sankt Petersburg, fondată de ţarul Petru cel Mare, Putin l-a lăudat pe Petru, pentru că a făcut din Rusia o mare putere maritimă şi a sporit poziţia globală a statului rus.

Cititi mai multe pe defapt.ro

 

 

Comentarii