FOTO Un medic chirurg-estetician din Călărași s-a pozat gol pușcă pe rețelele de socializare

luni, 29 mai 2023, 10:41
1 MIN
 FOTO Un medic chirurg-estetician din Călărași s-a pozat gol pușcă pe rețelele de socializare

Un medic chirurg-estetician din Călărași, în vârstă de 69 de ani, a fost victima tehnologiei. Ionel Ionescu a postat o imagine cel puțin ireală pe profilul personal de Facebook. Imaginea în care medicul apare gol pușcă a fost încărcată în jurul orelor 23:49 și a fost imediat văzută de prietenii săi din lista de contacte.

Medicul, cunoscut pentru experiența sa vastă în chirurgia estetică și pentru o reputație impecabilă de-a lungul carierei, fost angajat în cadrul Spitalului Județean de Urgență Călărași. Cu toate acestea, avansul tehnologic rapid îl depășește pe acesta, iar situația de astăzi este o dovadă clară în acest sens.

FOTO: calarasi100

Am încercat să-l contactăm pe medic pentru a obține un punct de vedere referitor la imaginea controversată apărută pe profilul său de socializare, însă fără succes. Evenimentul a stârnit deja o serie de reacții în comunitate locală. Deocamdată, motivele care au stat în spatele apariției acestei fotografii rămân incerte, iar opinia publică este în așteptarea unui răspuns din partea medicului.

Victima tehnologiei a fost și președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță. Șeful PSD Călărași a postat pe story-ul de la Facebook, o fotografie cu o tânără într-o ipostază demnă de filmele pentru adulți. Faptul că respectiva fată este fiica unei salariate din SJU Călărași ar putea fi o pură coincintență.

Sursa: Calarasi100

 

Comentarii