Gigi Becali, patronul FCSB, a apărut desculţ într-o staţie de carburanţi

joi, 09 noiembrie 2023, 12:25
2 MIN
 Gigi Becali, patronul FCSB, a apărut desculţ într-o staţie de carburanţi

Gigi Becali, patronul FCSB, a apărut într-o situaţia inedită pe reţelele de socializare. El s-a fotografia alături de un fan într-o staţie de carburanţi, dar s-a dat jos din limuza sa de lux doar în şosete, scrie fanatik.ro. 

Din fotografie se poate vedea că Becali pare foarte slăbit şi îmbătrânit, fiind departe de imaginea lui de altă dată. Patronul FCSB era îmbrăcat în inconfundabilul trening negru şi cruce, făcut la comandă şi care costă peste 1.000 de euro, în timp ce un palton ajunge la 2.000 de euro.

Gigi Becali nu îi înţelege sub nicio formă pe tinerii din ziua de azi, care pierd vremea pe astfel de aplicaţii şi a declarat la FANATIK SUPERLIGA: „Nu am ‘TikTok-uri’ d-astea, nu vreau ‘TikTok-uri’. N-am, dacă intri pe el, dai dintr-una în alta şi stai 17 ore pe el. Te înnebuneşte. Nu intru, pe cuvântul meu de onoare. Unde să intru, dacă nu am. Îmi dă Luţu, dar nici nu mă mai uit deloc. Nu îmi dă Luţu, un avocat îmi trimite din an în Paşte, o dată la două luni. Mă uit doar la videoclipurile cu mine, nu la altele. Îmi trimite un avocat. Ce e asta, mă? Păi da eu nu fac, nu mă interesează nici TikTok, nici Facebook, să ştie şi lumea. Că vine câte unul «Dom’ne, că mi-ai zis că, câştig nu ştiu câte sute de mii de euro. Câte 300 de euro pe lună, să participi la nu ştiu ce tombolă, Becali»”.

Comentarii