Hotelurile de pe litoral se întrec în oferte pentru ziua de Dragobete. Îndrăgostiții vor putea petrece clipe de neuitat la malul mării

joi, 23 februarie 2023, 19:26
2 MIN
 Hotelurile de pe litoral se întrec în oferte pentru ziua de Dragobete. Îndrăgostiții vor putea petrece clipe de neuitat la malul mării

De la un ambient de poveste, la o cină romantică sau tratamente de relaxare la spa, îndrăgostiții vor putea petrece clipe de neuitat la malul mării. Hotelierii de pe litoral vin în întâmpinarea oaspeților cu pachete care de care mai atractive. Prețurile pornesc de la 180 lei pe noapte și pot ajunge și la 1.800 lei în funcție de pretenții. Până în acest moment gradul de ocupare pentru ziua de Dragobete la unele unități de cazare este chiar și de 80%.

Relaxare, confort și răsfăț. Așa s-ar putea traduce ziua de Dragobete pentru îndrăgostiții care aleg să o petreacă pe litoral. Operatorii economici au venit cu pachete care de care mai atractive, iar prețurile variază în funcție de facilitățile alese.

Raluca DUMITRAȘCU, director vânzări și marketing: „Îi așteptăm pe îndrăgostiții noștri cu o ofertă specială care include cazare, o cină romantică în cadrul hotelului. Pachetul special este 700 pentru două persoane pentru cameră dublă standard, iar ca și grad de ocupare până acum cam de 60%”.

Costela CIORBARU, spa manager: „Avem un pachet de cazare, se numește ,,Love is magic”, include două nopți de cazare cu mic dejun și cină, o cină specială cu muzică live, preparate deosebite, welcome package, plus tratamente la spa. Șampanie, bomboane de ciocolată, flori, o atmosferă romantică. Pachetul pentru doi adulți pentru o cameră dublă este de 1.800 lei”.

SPA-ul este unul dintre cele mai căutate variante în această lună care este dedicată iubirii. Oaspeții se pot bucura de tratamente faciale, masaje, dar și alte ritualuri de relaxare. Și aici prețurile variază. Acestea pornesc de la 180 lei de persoană și pot ajunge și până la 600 lei.

Olivia STANCIU, spa manager: „Luna aceasta am optat pentru produse cu aloe vera. Toate aceste ritualuari includ accesul la facilități, la sauna noastră umedă și uscată care pregătesc pielea pentru ce urmează să facă terapeuții noștri. Aceste ritualuri includ masajul corporal, gomajul și masajul facial”.

Însă nu doar cei care închiriază o cameră la hotel pot avea parte de tandrețe și răsfăț, constănțenii au și ei acces la tratamentele speciale și la piscină.

Costela CIORBARU, manager spa: „Avem oferte și pentru cei din Constanța care nu doresc cazare. Avem pachete atractive, un masaj în cuplu cu ulei cald de la lumânare plus acces la piscină, saună, jacuzzi. Pachetul este de 390 lei”.

Mai mult, hotelierii le-au pregătit oaspeților și alte surprize. O cină specială, iar camerele vor fi și ele atent decorate cu petale de trandafiri și prosoape în formă de lebădă.

Conform legendei populare, Dragobete era fiul babei Dochia, un tânăr chipeş care obişnuia să seducă toate femeile care îi ieşeau în cale. În prezent, Dragobetele reprezintă pentru români simbolul autohton al dragostei.

Sursa: dobrogeatv

Comentarii