Hoţii din Păcureţi atacă la drumul mare

Poliţiştii îi caută prin oraş şi îi bagă la răcoare, judecătorii le dau drumul sub control judiciar.Dacă adulţii mai ajung prin instanţe, infractorii minori zburdă.

miercuri, 16 ianuarie 2019, 02:50
2 MIN
 Hoţii din Păcureţi atacă la drumul mare

Doi hoţi din Păcureţi au fost reţinuţi de către poliţişti după ce au încercat să fure din rucsacul unei studente. Victima şi-a dat seama că cineva îi cotrobăieşte în rucsac şi s-a întors către hoţi. Ulterior, fata a depus plângere la poliţie, iar agenţii au reuşit să-i identifice pe cei doi hoţi, un tânăr de 27 de ani şi o minoră de 16.

„Poliţiştii ieşeni au identificat un tânăr de 27 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă de furt calificat, cât şi o tânără, bănuită şi ea de complicitate la tentativă de furt calificat. În urma cercetărilor efectuate, a rezultat faptul că, la data de 13 ianuarie, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iaşi, acesta ar fi încercat, cu ajutorul tinerei, să sustragă bunuri din rucsacul unei persoane. În baza probatoriului administrat în cauză, cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost reţinute pentru 24 de ore, fiind introduse în arestul Poliţiei”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Judecătorii au decis pentru tânărul de 27 de ani măsura controlului judiciar pentru 30 de zile.

Un derbedeu din Aroneanu fura la coadă în farmacie

Un hoţ din Iaşi care a izbutit să fure un telefon mobil din geanta unei femei aflate într-o farmacie, a fost reţinut de către poliţişti. Individul în vârstă de 36 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ. “Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat un bărbat de 36 de ani, din comuna Aroneanu, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că la data de 9 ianuarie, în timp ce s-ar fi aflat într-o farmacie din municipiul Iaşi, ar fi sustras din geanta unei femei de 51 de ani, din municipiul Iaşi, un telefon mobil cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat şi înapoiat victimei”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

 

 

Comentarii