De Business

Punem punctul pe știi

Advertorial

În… linie dreaptă pentru a obține o linie de credit, în condiții avantajoase! (P)

vineri, 07 aprilie 2023, 12:35
2 MIN

O linie de credit reprezinta una dintre cele mai bune solutii de creditare pe termen scurt, avand o limita maxima prestabilita, care poate fi utilizata oricand de catre imprumutat (companie), pe toata perioada de valabilitate, si pentru care exista obligativitatea achitarii unei dobanzi lunare.

Procesul de aprobare este, de asemenea, unul simplificat, ceea ce inseamna ca te poti folosi in cel mai scurt timp de bani, pentru acoperirea cheltuielilor curente ale afacerii pe care o detii sau administrezi. Parcurgand articolul in continuare, vei afla atat cum functioneaza acest instrument, cat si care este furnizorul ideal pentru a-l accesa in cele mai avantajoase conditii.

O linie de credit se remarca prin flexibilitatea sa, intrucat imprumutatul are la dispozitie intreaga suma, insa fara obligatia utilizarii ei integrale (intrucat nu sunt percepute costuri de neutilizare). Cu alte cuvinte, produsul va putea fi folosit ori de cate ori este necesar, pentru acoperirea unor nevoi financiare diverse, precum salarii, facturi la furnizori, taxe la stat etc. La fel ca utilizarile, si rambursarile pot fi multiple, achitandu-se dobanda lunara doar pentru sumele folosite. Mai mult decat atat, desi termenul maxim de acordare este de 12 luni, se poate opta, la maturitate, inclusiv pentru prelungirea acestuia.

Mai jos, iti vom prezenta caracteristicile obtinerii unei linii de credit de la Credit.ro, institutie financiara nebancara fondata in 2009 si inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei. Acest IFN finanteaza sume de pana la 2.000.000 de lei, cu o dobanda fixa de 0,1% pe zi si DAE (dobanda anuala efectiva) de 42,6%.

Printre argumentele in favoarea respectivului creditor, se numara acordarea rapida (preaprobare in 10 minute si acces la lichiditati in maximum 24 de ore), dobanda neinfluentata de ROBOR sau alti indici financiari (recunoscuti, de altfel, pentru "volatilitatea" lor) si perioada de gratie de pana la 7 zile la plata dobanzii (doar pentru sumele utilizate).

Procedura de accesare pentru o linie de credit de la acest furnizor este una extrem de rapida: tot ce trebuie sa faci este sa contactezi IFN-ul online sau telefonic, mentionand datele companiei tale si ale garantiei, dupa care vei fi contactat de un consultant, in vederea trimiterii documentatiei. Dupa o analiza amanuntita, vei primi aprobarea si ti se va trimite contractul pentru consultare. Ulterior, va avea loc evaluarea proprietatii propuse drept garantie, dupa care vei semna contractul si vei avea acces la sumele pe care doresti sa le utilizezi din facilitatea de credit (totul in mai putin de 24 de ore).

Totodata, pentru a te asigura ca ai facut alegerea ideala pentru a obtine o linie de credit, IFN-ul iti pune la dispozitie, online, un exemplu de calcul (in functie de valoarea totala a facilitatii, dobanda si suma utilizata), dar si raspunsul la unele intrebari frecvente, precum Cum pot refinanta o linie de la o alta institutie financiara?, Ce costuri sunt in afara dobanzii? sau Se poate prelungi perioada creditata initial? Asadar, nu ezita sa iei chiar acum o decizie benefica pentru business-ul tau, pe termen scurt si mediu, care te poate purta pe culmi inca neatinse ale succesului si profitului!

Comentarii