Interopul care îşi bătea iubita, Fane Vancică, trezit din somn de mascaţi şi încătuşat

marți, 27 septembrie 2022, 08:19
1 MIN
 Interopul care îşi bătea iubita, Fane Vancică, trezit din somn de mascaţi şi încătuşat

Un mandat de percheziție domiciliară este pus în aplicare marți dimineață într-un dosar penal în care interlopul Niță Cami, zis Fane Văncică, este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Percheziția are loc în București și există și un mandat de aducere. Conform unor surse judiciare, Fane Văncică este cercetat în urma apariției filmulețului pe TikTok în care lovea o femeie. Deși în acel caz plângerea nu a fost depusă în termenul legal, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunile de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte care nu necesită plângerea părții vătămate.

Reamintim că la sfârșitul lunii august, polițiștii s-au sesizat după ce pe Tik Tok a devenit virală o filmare video cu Fane Văncică, un personaj controversat implicat în mai multe scandaluri, între care și cu frații Cămătaru, în timp ce lovea o femeie care stă în genunchi în mijlocul unei camere.

Văncică a fost filmat de o a treia persoană, iar videoul a ajuns pe rețeaua de socializare. Polițiștii au deschis dosar penal și ulterior a fost emis un ordin de restricție de 5 zile.

Văncică și-a recunoscut fapta, spunând că ”era beat și nu și-a luat nici pastilele”, alături de mai multe declarații despre violență împotriva femeilor, într-un video publicat tot pe Tik Tok.

Comentarii