Între CFR şi Dinamo, hop şi Lazio!

joi, 15 februarie 2018, 02:43
2 MIN
 Între CFR şi Dinamo, hop şi Lazio!
 
Astăzi, de la ora 22:05, FCSB – Lazio Roma, meci contând pentru prima manşă a Ligii Campionilor. Partida va fi transmisă în direct de PRO TV, DigiSport şi Telekom Sport şi este încadrată pentru gazde de două meciuri importante din campionat

 

Prima partidă din primăvara europeană a tandemului Gigi Becali – Nicolae Dică are loc în această seară, după cum bine se ştie, cu puternica formaţie italiană Lazio. Echipa clasată pe locul V în serie A, care urmăreşte calificarea în Liga Campionilor, a suferit o înfrângere aspră în etapa a XXIV, 1-4 pe terenul formaţiei Napoli şi, de aceea, antrenorul Simone Inzaghi se concentrează pe campionat, fără a da prea mare importanţă partidei cu jucătorii bucureşteni. De aceea, vârful Ciro Immobile, împreună cu alţi jucători de bază (de Vrij, Lulic, Milinkovic, Alberto) vor fi menajaţi în acestă seară. Totuşi, Simone Inzaghi beneficiază şi de o bancă foarte redutabilă, din care fac parte şi portughezul Nani sau ecuadorianul Caicedo. Nu va lipsi nici Lucas Leiva, care va fi suspendat pentru etapa viitoare în Serie A şi nici românul Ştefan Radu, componenţi obişnuiţi ai primului “unsprezece” lazial.

Nici FCSB nu este încântată de această confruntare cu Lazio (după multă lume, “misiune imposibilă”), picată între două meciuri cheie cu CFR Cluj şi Dinamo, însă Nicolae Dică, antrenorul principal al echipei consideră acest moment “unul important pentru fotbalul românesc”. “ Cei de la Lazio sunt favoriţi, dar noi avem şansa noastră, vom da totul la cele două jocuri. Important este ca după cele două jocuri să ieşim cu fruntea sus. Cu siguranţă cei de la Lazio vor trata meciul serios. Mi-aş dori să obţinem prima victorie cu o echipă din campionatul Italiei. Sper să avem o atitudine bună, să fim agresivi, să fim o echipă compactă pe faza defensivă. Va trebui să facem un joc defensiv perfect ca să îi blocăm. Obiectivul nostru principal în acest moment este câştigarea campionatului, dar nu înseamnă că în cele două jocuri cu Lazio vom face doar act de prezenţă. Ne dorim să ne calificăm", a spus Dică. El a menţionat că portarul Andrei Vlad poate creşte doar jucând în meciuri importante, cu miză, şi că pentru atac are o singură soluţie, care va fi văzută la ora jocului.

 

Formaţiile probabile

FCSB:Vlad – Benzar, Planic, Găman, Momcilovic – Nedelcu, Pintilii – Man, Tănase, Budescu – Alibec.

Lazio: Strakosha – Bastos, L. Felipe, Radu – Leiva, Basta, Murgia, Lukaku, Parolo – Nani, Caicedo.

Arbitru: Deniz Aytekin (Germania)

 

 

Comentarii