Învățătoare bătută de mama unei eleve la o școală din municipiul Botoșani

vineri, 27 ianuarie 2023, 09:06
1 MIN
 Învățătoare bătută de mama unei eleve la o școală din municipiul Botoșani

O botoșăneancă în vârstă de 32 de ani a lovit-o pe învățătoarea fiicei sale cu care a intrat într-un conflict în incinta Școlii numărul 1 din municipiul Botoșani. Femeia i-ar fi reproșat cadrului didactic că îi neglijează fiica la orele de curs și uneori are un comportament agresiv cu fetița.

 

Incidentul a ajuns în atenția Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) urmare a unui apel la numărul unic de urgență 112.„A fost înregistrat un dosar penal pentru infracțiunea de loviri și alte violențe”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Dosarul penal a fost înregistrat pe faptă, deoarece respectiva învățătoare nu a depus o plângere penală împotriva mămicii care a lovit-o.Femeia în vârstă de 32 de ani a fost sancționată contravențional deocamdată cu amendă în valoare de 200 de lei.

Incidentul a fost adus și în atenția Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Botoșani.

La Școala nr. 1 atât la finele anului trecut cât și la începutul acestuia au fost semnalate mai multe incidente cu acte de violență între copii și chiar în unele cazuri, cu implicarea părinților

Sursa: botosaneanul

Comentarii