Iordănescu, la primele convocări

sâmbătă, 05 martie 2022, 02:43
2 MIN
 Iordănescu, la primele convocări

România va disputa două partide amicale în luna martie, cu Grecia, la 25 martie, şi cu Israel, în 29 martie. Pentru cele două partide, selecţionerul Edward Iordănescu a trimis 24 de convocări preliminare pentru fotbalişti de la cuburi din afara României. Pe lista finală ce va fi comunicată ulterior se vor regăsi o parte dintre aceştia, alături de fotbalişti din Liga 1. Din lotul jucătorilor convocaţi fac parte portarul Niţă, fundaşii Chiricheş, Drăguşin, Cr.Ganea, Ghiţă, Mogoş,Nedelcearu, Ad.Rus, Sorescu, Toşca, mijocaşii Al Băluţă, Cicâldău, Hanca, Man, R.Marin, M.Marin, Maxim, Mihăilă, Mitriţă, Moruţan, Rotariu şi atacanţii Alibec, Drăguş, Puşcaş. Jucătorii Ianis Hagi şi Andrei Raţiu sunt indisponibili pentru această acţiune din cauza unor accidentări.

Tot ieri, selecţionerii loturilor de tineret a anunţat jucătorii convocaţi din străinătate Calificată deja la EURO 2023 din postura de ţară gazdă, România U21 dispută meciuri amicale pe perioada preliminariilor. În luna martie, tricolorii Under 21 au programate două jocuri amicale cu Finlanda la Bucureşti, pe stadionul Arcul de Triumf (25 martie) şi cu Maroc la Rabat (29 martie). Pentru aceste două partide, Florin Bratu a apelat la Ţârlea (Alaves), Farkas (Siena), Corbu (Akademia Puskas) şi Mărginean (Messina).

De partea cealalată, România Under 20 are programate două meciuri de pregătire, cu Norvegia, la Ploieşti, pe stadionul “Ilie Oană”, şi cu Elveţia, în deplasare. Pentru această acţiune, selecţionerul Bogdan Lobonţ va apela la patru jucători care evoluează în afara României: L.Munteanu (Fiorentina), Antony Petre (Clodiense), A.Anton (Torino) şi Oprean (Cittadella).

 

Comentarii