Iubita unui celebru fotbalist, descoperită moartă

sâmbătă, 13 februarie 2021, 17:16
2 MIN
 Iubita unui celebru fotbalist, descoperită moartă

Fosta iubită a fundașului de la Bayern Munchen, Jerome Boateng, Kasia Lenhardt (25 de ani), a fost găsită moartă apartamentul său din Berlin. Cei doi se despărțiseră în urmă cu o săptămână, după o relație de un an și jumătate.

Kasia Lenhardt era model, de origine poloneză, și avea un fiu de șase ani, dintr-o relație anterioară. Apropiații tinerei susțin că aceasta s-ar fi sinucis chiar de ziua băiețelului său, după cum notează și tabloidul britanic DailyMail.

Jerome Boateng și Kasia Lenhardt avuseseră o relație cu scântei. Fotbalistul a recunoscut public că și-a înșelat fosta iubită cu Kasia și că a acordat o șansă acestei relații, doar pentru că ea l-ar fi șantajat și l-ar fi amenințat. Pe de altă parte, după despărțire, tânăra spusese că, odată ce-și va reveni, vrea să spună tot adevărul despre Jerome Boateng.

Când a aflat de moartea fostei iubite, fotbalistul a declarat că e momentul să își asume responsabilitatea față de familia lui, de fosta iubită, pe care a înșelat-o și față de copii. Sportivul are trei copii – din două relații anterioare. În urmă cu aproape o lună, Boateng declarase pentru publicația germană Bild că el a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a avea o relație normală cu Kasia, în ciuda problemelor dintre ei. “Kasia a devenit iubita mea după ce mi-a distrus relația cu fosta iubită, Rebecca, și cu familia mea… De multe ori m-a amenințat că-mi va distruge cariera și că mă va lăsa fără copii. M-a acuzat și că am bătut-o, pentru că știa că mama copiilor mei m-a acuzat de același lucru și că încă luptam în instanță pentru a dovedi adevărul”.

Conform DailyMail, poliția din Berlin a declarat că a intervenit într-un caz de suspiciune de sinucidere. “Nu există dovezi care să indice implicarea unei alte persoane”.

Sursa: unica.ro

Comentarii