Mai mulți morți și răniți, după un atac cu un arc și săgeți, în Norvegia

miercuri, 13 octombrie 2021, 22:06
1 MIN
 Mai mulți morți și răniți, după un atac cu un arc și săgeți, în Norvegia

Un bărbat înarmat cu un arc şi săgeţi a ucis mai multe persoane şi a rănit alte câteva miercuri, 13 octombrie, în centrul orașului Kongsberg, în sud-estul Norvegiei, a anunţat poliţia, care a și arestat un suspect.

Șeful poliției din orașul cu 26.000 de locuitori, Øyvind Aas, a declarat că mai multe apeluri la serviciile de urgență au fost primite miercuri, 13 octombrie, începând cu ora locală 18.13, un ceas mai târziu în România. Informările descriau scene ireale: o persoană trage cu un arc cu săgeți la întâmplare!

La ora 18.28, primii agenți au ajuns în centrul din Kongsberg. Au cerut oamenilor să rămână în interior, deoarece făptuitorul nu fusese depistat. Autorul atacului a fugit cu o maşină, dar a fost arestat ulterior, iar acum este interogat.

„Din păcate, putem confirma că mai multe persoane sunt rănite și există și decese. Răniții au fost transportați la spital”, a declarat șeful poliției, la conferința de presă care a început la ora 20.30. „Conform informaţiilor noastre, există o singură persoană implicată”, a adăugat Aas.

Aflați amănunte de pe libertatea.ro.

Comentarii