Mihai Bobonete se plânge la 5 dimineața de zgomotul unui concert asurzitor în cartier

duminică, 30 iulie 2023, 14:33
1 MIN
 Mihai Bobonete se plânge la 5 dimineața de zgomotul unui concert asurzitor în cartier

Actorul Mihai Bobonete s-a plâns, duminică dimineața, ora 5, de zgomotul produs de un concert organizat în incinta Federației de Tir Sportiv, în zona Băneasa, scrie g4media.ro.

El spune că a reclamat zgomotul puternic la Poliția Voluntari, care i-a transmis că a primit zeci de sesizări și că a dat amendă organizatorilor.

„La 4:30 m-a intrebat copilul unde putem merge sa dormim ca nu mai poate asa. E ceva oribil si nu sunt genul de batran care nu intelege genul asta de manifestatie dar la 4:31 sa-mi sara geamurile de la dormitor… Politia orasului Voluntari m-a sunat acum sa-mi spuna ca au sanctionat organizatorii festivalului cu pricina pentru ca au primit zeci de sesizari… m-au rupt, va dati seama? Adica i-au nenorocit pe aia si ne-au ajutat pe noi cetatenii cu mega siguranta si incredere”, mai scrie Bobonete pe Facebook.

„The Mission, primul organizator de muzică electronică din România, continuă seria de party-uri The Mission in the Forest, sâmbătă, 29 iulie cu Solomun. Dj-ul va susține un set prelungit, în mijlocul Pădurii Băneasa, la Federația Română de Tir Sportiv”, au anunțat organizatorii.

 

Comentarii