De Business

Punem punctul pe știi

Ministrul Vîlceanu plasează la conducerea Metrorex un personaj obscur, fără legătură cu compania

miercuri, 17 noiembrie 2021, 15:44
1 MIN
 Ministrul Vîlceanu plasează la conducerea Metrorex un personaj obscur, fără legătură cu compania

Ministrul interimar al Transporturilor, Dan Vîlceanu, plasează la conducerea Metrorex un personaj obscur, fără legătură cu compania: Laurențiu Gabriel Trușcă care, potrivit puținelor informații de pe Linkedin, a lucrat în ultimii ani în afaceri cu petrol.

Ștefan Paraschiv, numit în perioada în care Cătălin Drulă (USR) era ministru al Transporturilor, a fost revocat miercuri din funcția de director general al Metrorex de către Consiliul de Administrație.

În locul său a fost numit Laurențiu Gabriel Trușcă, care, potrivit informațiilor de pe Linkedin, din decembrie 2017 și până în luna martie a anului în curs, a ocupat funcția de director Comercial la Octano Downstream SRL București, societatea specializată în comerțul cu carburanți.

În perioada noiembrie 2001-octombrie 2013 noul director general al Metrorex a lucrat la Rompetrol Downstream.

Potrivit informațiilor de pe Facebook, el ar fi studiat la Universitatea București.

Fostul director al Metrorex, Ștefan Paraschiv, a fost numit de către fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă la data de 9 martie 2021. El a avut mai multe ciocniri cu șeful sindicatului de la metrou, Ion Rădoi. Paraschiv a participat personal la demolarea unor chioșcuri de la metrou, chioșcuri controlate de sindicatul lui Rădoi. (newsweek.ro)

Comentarii