Moartea şi gentlemanul

miercuri, 07 august 2019, 01:43
2 MIN
 Moartea şi gentlemanul

 

Cătălin Moroşanu se va confrunta, indirect, la Piatra Neamţ, cu celebrul luptător surinamez Remy Bonjasky într-o bătălie pe echipe.      

Sala Polivalentă din Piatra Neamţ vă găzdui Bătălia Moldovei, în data de 27 septembrie, de la ora 20:00, spectacolul sportiv de K1 pus în scenă de Dynamite Fighting Show (DFS)şi care îi va avea cap de afiş în acest an pe Cătălin Moroşanu şi Remy Bonjasky. În urmă cu un an, DFS organiza, la Piatra Neamţ, meciul de retragere al lui Cătălin Moroşanu din zona Moldovei, în faţa a peste 3.500 de spectatori. “Faptul că am primit atât de multă susţinere, a contat mult pentru mine în alegerea oraşului pentru a doua ediţie din Bătălia Moldovei”, a explicat Cătălin Moroşanu. Dacă în 2018 a fost propus un format cu meciuri open, practic în care categoria nu conta, de data aceasta, DFS vine cu un nou concept. O confruntare pe echipe, în care căpitani vor fi doi luptători de renume, Cătălin Moroşanu şi Remy Bonjasky. “Practic, fiecare dintre ei îşi va forma câte o echipă. Vor fi cinci meciuri, iar echipa care ajunge prima la trei victorii este declarată învingătoare. Atât Cătălin, cât şi Remy, au libertate în a-şi alege sportivii pentru o confruntare cât mai puternică”, a explicat managerul Dynamite Fighting Show, Alin Huiu. Numele sportivilor care reprezintă fiecare echipă vor fi anunţate în cadrul unei conferinţe de presă, care va avea loc la mijlocul lunii august în Piatra Neamţ.

În vârstă de 43 de ani, Remy Bonjasky provine din disciplina Muang Thai (box thailandez) are 1,96 m şi 109 kg a fost de trei ori campion mondial K1, 2003, 2004 şi2008. Este poreclit „ Gentlemanul zburător”. Ultima sa apariţie în ring a fost în 2017. Cătălin Moroşanu (în acte Moroşan), alias „ Moartea din Carpaţi”, este născut la Iaşi acum 35 de ani, are 1.93 m şi 102 kg.

Comentarii