Netflix reduce preţul abonamentelor de bază cu 40%

luni, 13 februarie 2023, 23:05
1 MIN
 Netflix reduce preţul abonamentelor de bază cu 40%

Netflix a dezvăluit luni în exclusivitate pentru HotNews.ro că va ieftini abonamentul său de bază pentru clienţii din România ai serviciului de streaming. Mai exact, preţul abonamentului de bază (basic) al Netflix pentru România va fi redus de la 7,99 euro la 4,99 euro începând de luni, 13 februarie.

„Scopul este unul simplu: să oferim o mare varietate de seriale şi filme de calitate, alese cu atenţie pentru membrii Netflix. Deci, indiferent de starea de spirit sau de gusturile abonaţilor, fiecare poate găsi ceva potrivit”, afirmă Netflix într-un comunicat remis HotNews.ro.

Noul preţ al abonamentului va intra în vigoare de luni la ora 20:00 iar membrii noi care se înscriu vor vedea noul preţ al abonamentului de bază imediat, începând de astăzi. Clienţii existenţi ai platformei de streaming vor vedea modificarea în săptămânile următoare, de la următoarea factură. Aceştia vor fi notificaţi prin e-mail, precum şi în cadrul aplicaţiei Netflix cu 30 de zile înainte ca noul preţ să li se aplice.

Cititi mai multe detalii pe hotnews.ro

Comentarii