O poveste mică de la mare

luni, 07 august 2017, 11:24
2 MIN
 O poveste mică de la mare

Costan Donose se află la mare cu familia. Ieri s-a trezit pe la opt dimineaţa, a fost la magazin, a cumpărat cinci sticle de bere şi le-a pus la răcit pe fundul piscinei. 

După puţin timp berile s-au răcit, iar Costan le-a băut, cum i-au venit la mână. După a treia sticlă, prevăzător, s-a întors la magazin, a cumpărat zece doze de bere şi le-a pus tot la răcit, tot pe fundul piscinei. Până când a băut cele două sticle rămase s-a răcit şi berea din doze, aşadar s-a pus pe treabă, scoţându-le din apă una câte una. Când a ajuns la a şaptea doză, prevăzător, s-a întors din nou la magazin, a cumpărat zece peturi mari cu bere, de doi şi jumătate, şi le-a pus la răcit pe fundul piscinei.

Până când a băut cele trei doze rămase, s-a răcit aproximativ şi berea din peturi, nu foarte tare, dar era bună, aşadar Costan s-a pus din nou pe treabă, luând peturile la rând, unul câte unul. Când a ajuns la al doilea sau poate al nouălea pet, prevăzător, s-a întors iar la magazin, care la ora aia se închisese, şi s-a enervat. A găsit, totuşi, un chioşc cu terasă, de unde a cumpărat cinci halbe cu bere şi le-a pus la răcit pe fundul piscinei. După ce a isprăvit şi peturile, a scos halbele din apă şi le-a băut, apoi a făcut scandal că ospătarii de la chioşc i-au vândut, în loc de bere, apă cu clor. 

Comentarii