„O să dau exemplul ăsta până cineva mă convinge de contrariu!”. Ilie Dumitrescu, despre marea problemă a FCSB

miercuri, 12 iunie 2019, 22:27
1 MIN
 „O să dau exemplul ăsta până cineva mă convinge de contrariu!”. Ilie Dumitrescu, despre marea problemă a FCSB

Ilie Dumitrescu vrea să vadă rezultate în noul sezon la FCSB, măcar din punct de vedere al condiţiei fizice. S-a spus că Marian Lupu nu a fost lăsat de Teja să lucreze, însă expertul Digi Sport se îndoieşte că preparatorul fizic se poate ridica la standardele lui Neubert.

Thomas Neubert este considerat de mulți "salvatorul" celor de la FCSB. Specialistul Digi Sport, Ilie Dumitrescu, a subliniat, în mai multe rânduri că Gigi Becali ar trebui să-l aducă înapoi la echipă pe preparatorul fizic german. Miercuri seară, la Digi Sport Special, eroul meciului cu Argentina, din 1994, a abordat din nou problema.

"O să dau exemplul ăsta până când o să mă convingă cineva din fotbalul românesc că e mai bun decât Tommy Neubert. Să vedem, acum, cu Lupu, că se spunea că nu a fost lăsat. Acum va fi lăsat, să vedem cum se exprimă echipa după minutul 60. Atunci o să spun "Jos pălăria, Marian Lupu". Până atunci, o să rămână cu eticheta cel mai bun preparator fizic din România, dar fără rezultate", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Posibilia revenire a lui Thomas Neubert a fost împiedicată atât de salariul mare cerut de neamț (peste 20.000 de euro pe lună), cât și de MM Stoica. Cel din urmă îl susține pe actualul preparator fizic, Marian Lupu, pe care Gigi Becali a dorit să-l demită în repetate rânduri. 

Comentarii