O universitate din Iaşi începe preînscrierile pentru admiterea din vară

joi, 22 aprilie 2021, 01:56
1 MIN
 O universitate din Iaşi începe preînscrierile pentru admiterea din vară

Începând cu data de 20 aprilie, candidaţii care doresc să participe la concursul de admitere organizat de cele patru facultăţi ale Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ vor avea posibilitatea să completeze online fişa de preînscriere.

Concret, acest lucru poate fi realizat prin accesarea link-ului https://admitere.uaiasi.ro/, atât pentru înscrierea la programele de licenţă, cât şi pentru cele de master. Acolo se regăsesc toate informaţiile incluse în fişa de înscriere la concursul de admitere, dar şi toate detaliile despre condiţiile de admitere, înmatricularea olimpicilor şi numărul locurilor propuse pentru admiterea programată în intervalul 12 – 23 iulie 2021.

„Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Iaşi vine în ajutorul viitorilor candidaţi permiţându-le completarea informaţiilor necesare pentru preînscrierea la admitere, oferind un acces mai bun la oferta educaţională şi la familiarizarea cu procedurile de admitere online. USAMV Iaşi pune la dispoziţia elevilor de clasa a XII-a şi absolvenţilor de liceu interesaţi posibilitatea de preînscriere online începând de pe 20 aprilie şi până pe 30 iunie 2021“, au precizat reprezentanţii universităţii.

Aceştia spun că prin preînscriere se urmăreşte reducerea eforturilor implicate de deplasarea până la sediul facultăţilor a candidaţilor, dar şi oferirea de informaţii importante în ceea ce priveşte oferta educaţională.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii