Opt posturi scoase la concurs la maternitate. Nu trebuie vechime

joi, 03 iunie 2021, 01:57
1 MIN
 Opt posturi scoase la concurs la maternitate. Nu trebuie vechime

La Maternitatea „Cuza Vodă“ sunt scoase la concurs mai multe posturi de îngrijitor şi infirmier debutant, toate definitiv vacante. Este vorba despre cinci posturi de îngrijitor cu normă întreagă, două posturi de îngrijitor în Secţia Neonatologie II şi un post pentru infirmier debutant, în aceeaşi secţie.

Pentru posturile de îngrijitor sunt necesare studii medii, 10 clase, iar pentru infirmier debutant este nevoie pe lângă studii şi de curs de infirmiere organizat de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.

Niciunul dintre posturi nu necesită vechime. Dosarele trebuie să conţină: cerere de înscriere adresată managerului, copie după buletin, copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor, cazier judiciar, adeverinţă medicală, CV, notă de informare privind protecţia datelor cu caracter personal, puse în dosar plic.

Dosarele se depun până pe 15 iunie la sediul spitalului, iar selecţia dosarelor se va face până pe 16 iunie, ora 10.00. Proba scrisă va avea loc pe 24 iunie, ora 10.00, proba practică pe 30 iunie, iar interviul pe 6 iulie.

Comentarii