Patrick Mouratoglou a stârnit viesparul. Lumea tenisului, împărțită în două

vineri, 15 aprilie 2022, 12:42
1 MIN
 Patrick Mouratoglou a stârnit viesparul. Lumea tenisului, împărțită în două

O declarație oferită zilele trecute de Patrick Mouratoglou, noul antrenor al Simonei Halep, i-a „înfierbântat” serios pe fanii lui Novak Djokovic și pe cei ai lui Rafael Nadal.

Francezul susține că, la cel mai înalt nivel, Nole își surclasează rivalul inclusiv pe zgură, suprafața favorită a spaniolului. Pe rețelele de socializare, a urmat o avalanșă de reacții pro, dar mai ales contra.

Iată ce a spus Mouratoglou:

Dacă ne gândim la Roland Garros în acest moment, am putea fi tentați să credem că e cel mai deschis turneu din ultimii 15 ani. Dar dacă Novak va câștiga partide și turnee în sezonul de zgură, nu va mai fi așa deschis. Pentru că dacă Nole e la nivel de vârf – fie și pe zgură – cred că e cel mai bun din lume. E poate ciudat să spun asta, având în vedere cât de dominant a fost, de-a lungul timpului, Rafa la Paris. Dar să nu uităm că Djokovic l-a învins de foarte multe ori pe Nadal și pe zgură. Dacă se vor întâlni din nou în fazele finale de anul acesta, partida din 2021 va conta mult. Pentru că Rafa nu a uitat acea confruntare, iar Djokovic va fi și mai agresiv, mai încrezător, după semifinala de anul trecut.

Aflați amănunte de pe gsp.ro.

Comentarii