Primăria Miroslava îşi îndeamnă locuitorii să consume apă în mod raţional

marți, 28 iunie 2022, 12:09
1 MIN
 Primăria Miroslava îşi îndeamnă locuitorii să consume apă în mod raţional

Seceta îşi arată colţii în judeţul Iaşi. Multe comunităţi locale îşi îndeamnă cetăţenii să consume mai puţină apă şi să nu facă risipă. Ultimul apel de acest vine din partea oficialilor din comuna Miroslava.

“Seceta şi temperaturile ridicate din ultima perioadă au dus la scăderea nivelului apei din pânza freatică, fapt care a determinat companiile de apă din mai multe zone ale ţării să raţionalizeze furnizarea serviciului de distribuţie apă potabilă către consumatori. Agenţia Naţională de Meteorologie anunţă continuarea perioadei caniculare, motiv pentru care operatorul regional de apă şi canalizare, ApaVital, recomandă tuturor consumatorilor să consume în mod raţional apa potabilă.

Facem şi noi un apel la spiritul civic al cetăţenilor din Comuna Miroslava şi recomandăm evitarea udatului excesiv al grădinilor şi culturilor agricole şi utilizarea apei potabile NUMAI pentru igiena personală şi în scop menajer. Ţinem permanent legătura cu operatorul regional de apă şi canalizare pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru toţi cetăţenii comunei. Pentru informaţii suplimentare sau sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969”, se arată într-o postare pe Facebook.

Comentarii