Rancea neagă că s-ar fi înscris la concursul de manager al Operei Bucureşti

miercuri, 18 aprilie 2018, 01:50
1 MIN
 Rancea neagă că s-ar fi înscris la concursul de manager al Operei Bucureşti

Surse din Opera din Bucureşti au precizat pentru „Ziarul de Iaşi“ că Beatrice Rancea şi-ar fi depus dosarul de candidatură la concursul organizat de Ministerul Culturii pentru ocuparea postului de manager de la instituţia de cultură din Bucureşti.

Funcţie pe care Beatrice Rancea a mai ocupat-o şi în trecut, ca interimar, şi din care s-a întors anul trecut la Iaşi după ce interimatul nu i-a mai fost prelungit. Sursele noastre au precizat că  ar fi vorba despre trei candidaţi care doresc în momentul de faţă poziţia de manager la Bucureşti, dar nu este lămurit încă dacă toţi trei şi-au depus până acum dosarele de candidatură.

În afară de Beatrice Rancea, unul dintre candidaţi ar fi Florin Estefan, managerul Operei din Cluj-Napoca, în timp ce şi Ştefan Ignat, managerul interimar al Operei din Bucureşti, şi-ar fi exprimat dorinţa de a participa la concurs. Contactată telefonic de către „Ziarul de Iaşi“, Beatrice Rancea a confirmat că se afla în cursul zilei de ieri la Bucureşti, dar a precizat că nu şi-a depus dosarul de candidatură la Opera din Capitală. „Nu mi-am depus dosarul încă, nici nu îl voi depune. Sunt interesată să continui la Iaşi“, a declarat aceasta. Beatrice Rancea a precizat şi că se pregăteşte pentru o evaluare la Iaşi, care va avea loc în luna mai, şi a adăugat că nu doreşte să plece în altă parte în momentul de faţă. 

 

 

Comentarii