Scandal la Radio Iaşi: Femeia care dat-o afară pe Irina Loghin de pe scenă a redevenit casieră

vineri, 24 noiembrie 2023, 22:41
1 MIN
 Scandal la Radio Iaşi: Femeia care dat-o afară pe Irina Loghin de pe scenă a redevenit casieră

Doina Baciu, care a realizat emisiunea „Un cântec pentru fiecare” timp de mai bine de doi ani la Radio Iași, a fost îndepărtată abia la mijlocul lui noiembrie, după ce a scos-o de pe scenă pe Irina Loghin.

Anterior, colegii ei de la radio au reclamat-o că nu era calificată, fiindcă a sărit direct din rolul de casieră și portăreasă a instituției în cea de realizatoare. 

Jurnaliștii Radio Iași susțin că n-au avut loc pe frecvențele postului finanțat de la bugetul de stat, fiindcă o fostă casieră a realizat, timp de doi ani, cea mai ascultată emisiune – „Un cântec pentru fiecare”, cu girul actualei conduceri.

Aceștia acuză că în timp ce inițiativele lor editoriale erau respinse, Doina Baciu discuta pe post cu nume cunoscute din zona muzicii populare din Moldova, prezenta festivaluri de folclor la Iași și în alte orașe din județele vecine și participa în jurii la concursuri de profil. A fost înlăturată de pe post la mijlocul lunii noiembrie, după ce a scos-o de pe scena unui festival pe cântăreața Irina Loghin, deși aceasta mai avea melodii în program.

Angajații nemulțumiți au vorbit cu șefii lor despre situație și au prezentat situația și sindicatului instituției, fără să fi fost luate însă măsuri. Conducerea de la București a Radiodifuziunii Române susține că nu mai există nicio problemă, de vreme ce angajata nu mai face emisiuni, ci s-a întors la meseria anterioară de casieră. Citeşte articolul complet pe libertatea.ro.

 

Comentarii