Se caută asistente, infirmiere, îngrijitoare care să lucreze la Spitalul de Neurochirurgie

joi, 14 octombrie 2021, 01:56
1 MIN
 Se caută asistente, infirmiere, îngrijitoare care să lucreze la Spitalul de Neurochirurgie

În contextul pandemic actual, Spitalul de Neurochirurgie angajează pe perioadă determinată asistente medicale, infirmiere, îngrijitoare şi registrator medical, fără concurs, doar pe baza selecţiei dosarelor de concurs şi a unui interviu.

Sunt disponibile patru posturi de asistent medical, care au nevoie de studii de specialitate şi vechime în muncă, patru posturi pentru infirmiere, unde sunt necesare studii generale sau medii, curs de infirmier sau dovada înscrierii în prezent la un curs de şcolarizare în domeniu.

Pentru îngrijitoare este disponibil un singur post, unde sunt necesare studii generale sau medii, iar încă un post este pentru registrator medical, unde pe lângă studii medii, este nevoie şi de cunoştinţe operare PC.

Pentru participarea la concurs este necesară întocmirea unui dosar de selecţie care conţine o serie de documente, iar pe 19 octombrie va avea loc un interviu.

Ocuparea fără concurs a unor posturi vacante sau temporar vacante în spitale, pe perioadă determinată, este posibilă în urma unui Ordin al Ministerului Sănătăţii din mai 2020, în contextul pandemiei de COVID-19.

Comentarii