Secretele iepuraşilor Playboy din anii ’60. Manual cu reguli inclusiv pentru fumat

joi, 18 martie 2021, 15:54
1 MIN
 Secretele iepuraşilor Playboy din anii ’60. Manual cu reguli inclusiv pentru fumat

Într-o perioadă în care femeilor le lipsea încă independenţa financiară, iepuraşii Playboy din anii 1960 au reuşit să câştige salarii suficient de mari pentru a-şi cumpăra propriile case. Fiecare iepuraş a învins alte sute de femei pentru a-şi câştiga poziţia şi pentru a se afla în jurul membrilor bogaţi şi celebri ai cluburilor de elită din Chicago, New York, Los Angeles şi Londra.

Aproape toate fetele Playboy urmau un manual al angajaţilor. Era un document care le orienta asupra conduitei. Managerii de resurse umane verificau ca acestea să fie în conformitate cu legile locale, de stat şi federale privind ocuparea forţei de muncă. „Manualul iepuraşului‟ pentru angajaţii de sex feminin din Cluburile Playboy ale lui Hugh Hefner (publicistul american care a fondat Playboy Enterprises) era mai degrabă un contract prin care îşi dădeau consimţământul în privinţa unor practici sadomasochiste.

Fumatul n-a fost o chestiune simplă pentru iepuraşii Playboy. „Manualul iepuraşului‟ avea instrucţiuni speciale în privinţa fumatului într-un mod feminin şi drăguţ. Iepuraşii trebuiau să tragă din ţigară o singură dată, cu delicateţe şi să sprijine ţigara pe o scrumieră. De asemenea, feteleor li e cerea să ţină ţigările în mod atrăgător, între degetul arătător şi mijlociu, cu un deget mare pe filtru. Poziţiile mai masculine, cum ar fi ţinerea unei ţigări între degetul mare şi arătător, erau strict interzise.

Aflați amănunte de pe clickpentrufemei.ro.

Comentarii