Șefii City Insurance rămân cu amenzile de milioane și un posibil sechestru. Păpușarii din spate spuseseră că plătesc ei tot

luni, 17 octombrie 2022, 09:09
1 MIN
 Șefii City Insurance rămân cu amenzile de milioane și un posibil sechestru. Păpușarii din spate spuseseră că plătesc ei tot

Președintele și vicepreședintele directoratului City Insurance vor trebui să plătească amenzi de câte 1,5 milioane de lei fiecare, ca urmare a sancțiunilor primite în 2021, când ASF a înăsprit controalele la fostul lider al pieței și a descoperit nereguli substanțiale, unele făcând astăzi obiectul unor dosare penale.

Conform unui anunț postat pe site-ul instituției, Mircea Buzera, vicepreședinte al directoratului și coordonator al activității de vânzări în companie, a pierdut la ÎCCJ procesul cu ASF, după ce pe fond reușise să obțină suspendarea executării deciziei de sancționare care includea și o amendă de 500.000 de lei. În total, Buzera are de plătit 1,5 milioane de lei în urma activității sale la City Insurance, pe lângă faptul că nu va mai putea ocupa poziții de conducere în domeniul asigurărilor.

La rândul său, Renato Szilagyi, președintele directoratului City Insurance, deci șeful din acte al companiei, a acumulat amenzi de peste 1,5 milioane de lei pe care rămâne să le achite.

Mai mult, pe  Economica.net.

Comentarii