Simona Halep: Nu mă puteam bucura de nimic, uneori mă trezeam plângând în timpul nopţii

joi, 14 aprilie 2022, 10:36
1 MIN
 Simona Halep: Nu mă puteam bucura de nimic, uneori mă trezeam plângând în timpul nopţii

Cărămidă cu cărămidă, Simona Halep pregăteşte al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros-ul (22 mai – 5 iunie), concursul unde a fost de două ori în finală, în 2014 şi 2017, şi pe care l-a câştigat în 2018.

Pe 7 aprilie, a anunţat că şi-a luat un antrenor de clasă, pe cel care a pregătit-o pe Serena Williams, pe francezul Patrick Mouratoglou. Recuperarea după accidentarea suferită la Indian Wells merge bine şi revenirea pe teren, de data asta pe zgură, se va face în cadrul turneului de categorie WTA 1000 de la Madrid. Şi-a anunţat de asemenea prezenţa şi la Roma, din 9 mai.

În acelaşi timp, încearcă să se şi monteze pentru al doilea Grand Slam al anului, turneeul de la Roland Garros lăsând urme adânci, Halep suferind enorm după finala din 2017, meci pierdut în faţa letonei Jelena Ostapenko (4-6, 6-4, 6-3).

„Conduceam meciul, dar apoi a fost cel mai deprimant moment din viaţa mea. Trei luni am fost afectată, nu mă puteam bucura de nimic, uneori mă trezeam plângând în timpul nopţii. Aveam 6-3, 3-0 şi am pierdut meciul. Dar am ştiut că trebuie să continui să muncesc, nu am renunţat la antrenamente, a doua zi eram pe teren şi mă antrenam din greu. După, următorul Grand Slam pe care l-am jucat l-am câştigat”, a explicat, pentru Top Court, Simona Halep.

Aflați amănunte de pe adevarul.ro.

Comentarii