Spectacol în Copou, pe 15 ianuarie

joi, 13 ianuarie 2022, 02:50
1 MIN
 Spectacol în Copou, pe 15 ianuarie

Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi va marca împlinirea a 172 de ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu, dar şi Ziua Culturii Naţionale, în cadrul unor manifestări care vor avea loc în Parcul Copou, la Teiul lui Eminescu, dar şi în incinta instituţiei „Eminescu, Măria Ta”. 

Primele activităţi vor începe de la ora 12, cu această ocazie fiind invitate oficialităţi din administraţia publică locală, instituţii de învăţământ şi asociaţii culturale, care vor depune jerbe la bustul poetului din Parcul Copou.

Activităţile dedicate Zilei Culturii Naţionale şi celor 172 de ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu vor continua de la ora 13.30 cu un spectacol de poezie şi muzică care se va desfăşura în Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi”.

Spectacolul va fi susţinut de către actriţele Laura Bilic, Diana Chirilă, Haruna Condurache, Catinca Tudose Hariton, alături de cvartetul „Fagotissimo”, format din George Hariton, Mihai Timofti, Mihai Badiu şi Mihai Gavril. Moderatorul evenimentului este poetul şi publicistul Adi Cristi. 

Comentarii