Spitalul de Copii, aflat în proces de modernizare, cumpără paturi și noptiere

sâmbătă, 16 octombrie 2021, 01:59
1 MIN
 Spitalul de Copii, aflat în proces de modernizare, cumpără paturi și noptiere

Spitalul de Copii „Sf. Maria“ din Iaşi cumpără 196 de paturi şi noptiere de spital, fiind scos la licitaţie contractul de furnizare mobilier.

În această perioadă, spitalul se află în proces de reabilitare şi modernizare printr-un proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020. Este estimată o valoare totală de 544.000 de lei, din care 331.000 de lei ar urma să coste paturile.

Spre exemplu, paturile trebuie să aibă structură metalică din oţel vopsit, să fie mobile, pe patru roţi şi să aibă o capacitate de încărcare de maximum 200 kilograme. De asemenea, trebuie să fie prevăzute cu saltea cu husă care să fie rezistentă la acţiunea biocidelor, ca urmare a decontaminărilor repetate după fiecare externare.

Noptierele trebuie să îndeplinească dimensiunile prevăzute în caietul de sarcini, să fie dintr-un material rezistent la acţiunea biocidelor, să aibă patru roţi pentru deplasare şi margini rotunjite.

Firma care va câştiga licitaţia va asigura transportul până la spital, se va ocupa şi de instalarea gratuită şi de şcolarizarea personalului medical şi tehnic. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27 octombrie, ora 15.00.

Comentarii