START la distracție la Costinești. Sute de mii de tineri sunt așteptați de 1 Mai

vineri, 28 aprilie 2023, 09:27
2 MIN
 START la distracție la Costinești. Sute de mii de tineri sunt așteptați de 1 Mai

Atmosferă elecrizantă, vineri noapte, pe plaja din Costinești, la deschiderea festivalului Beach Please. Deși afară n-au fost mai mult de șase grade Celsius, peste 40.000 de tineri au dat startul petrecerilor de 1 mai.

Au dansat, au cântat și au cam și tremurat de frig, până în zori.

O mare de tineri a cântat și a dansat, vineri noapte, odată cu artiștii care au urcat pe scenă. Deși s-au îmbrăcat gros și au fost mai mereu în mișcare, cei din public mărturisesc că au cam tremurat.

Participant: „Până acum este totul foarte OK, dar mor de frig, efectiv, îngheț, dar este superdistracție. Merge, frumos de tot, este OK și așteptăm următorii oameni”.

Participant: „Foarte bine, dar am înghețat de frig. Pentru că am obosit. Sunt aici de la trei”.

Participant: „O experiență unică. Sunt niște sentimente și vibe-ul melodiilor nu îl poți trăi decât aici”.

Unii au venit de la sute de kilometri depărtare, să petreacă de 1 mai la malul mării, în Stațiunea Tineretului. Pe scenă au urcat artiști români, precum Guess Who, Spike, Andia, Alina Eremia sau Puya, care au electrizat atmosfera cu melodiile lor.

Andia: „Am avut emoții, dar a fost superb. Cântam în fața atâtor oameni, a fost superb. Mie mi-a fost foarte frig înainte să intru pe scenă, dar după ce am ieșit puteam să beau și un pahar cu apă rece, adică de la adrenalină și de la căldura oamenilor”.

Printre cei care vor cânta, vineri seară, se numără The Motans, Delia sau Șatra Benz, dar și artiști străini. Prețul unui bilet, pentru o zi, pornește de la 300 de lei și poate ajunge până la 600 de lei, pentru unul din categoria VIP.

Sursa: Pro TV

Comentarii