Tânăra care a demascat terasele din Timișoara care încalcă regulile pandemice, judecată și suspendată din USR

vineri, 26 martie 2021, 11:43
1 MIN
 Tânăra care a demascat terasele din Timișoara care încalcă regulile pandemice, judecată și suspendată din USR

Sancțiune și nu prea pentru consiliera USRPLUS care „a descins” cu jandarmii în restaurantul unui hotel din Timișoara, weekendul trecut. Ana Munteanu a fost suspendată un an din partid, dar rămâne consilier local, adică poate lua, în continuare, decizii pentru Timișoara. Reprezentanții USR Timiș îi critică mai întâi pe cei care au jignit-o pe Facebook.

Judecata Anei Munteanu a început sâmbăta trecută, în urma unui live făcut pe pagina ei de Facebook. Consiliera locală USR „a descins” cu jandarmii în restaurantul unui hotel din Timișoara. A explicat că a vrut să arate că patronul, omul de afaceri Dan Dinu, care ceruse renegocierea chiriei pentru un alt spațiu închiriat de la primărie, nu respectă restricțiile în pandemie și carantină. Prietenii de pe Facebook ai tinerei Munteanu s-au întrebat în ce calitate a mers aceasta cu jandarmii, iar ea a replicat că a făcut uz de legitimația de consilier local. S-a aflat apoi că cei care s-au dus să își facă rezervare au mers tocmai ca să arate că se încalcă legea. Consiliera USR PLUS a explicat ulterior că cel care a sesizat Jandarmeria a fost prefectul de Timiș, care știa de „operațiune”.

Reacția primarului Timișoarei, coleg de partid cu Ana Munteanu, a venit abia joi. Dominic Fritz a spus că Ana Munteanu a făcut „o eroare de judecată” și că întâmplarea „este o lecție pentru tinerii politicieni”.

Citește șI: VIDEO Flămânzi sub acoperire, folosiţi într-o operaţiune USR de demascare a ilegalităţilor din HoReCA

Mai mult, pe tion,ro

Comentarii