Toni Heleşteanu pleacă în Argentina

luni, 18 noiembrie 2019, 02:43
2 MIN
 Toni Heleşteanu pleacă în Argentina

Directorul de scouting al Politehnicii caută jucători în America de Sud

 

Politehnica Iaşi revine astăzi la antrenamente, după ce antrenorul principal Mihai Teja le-a dat liber jucătorilor începând de sâmbătă, de la prânz, după încheierea antrenamentului. Poli va pune accent în aceste zile pe pregătirea disputei cu FC Voluntari, de sâmbătă, din etapa a XVII-a a Ligii I de fotbal. Partida, care va începe la ora 18, va prilejui revenirea Iaşului pe arena “Emil Alexandrescu”, lucrările de schimbare a suprafeţei de joc fiind finalizate. De altfel, în ultima perioadă Poli s-a antrenat destul de des pe terenul mare din Copou.

După cum v-am informat, la disputa cu ilfovenii sunt şanse mari ca Teja să nu aibă bătăi de cap generate de starea medicală a fotbaliştilor. Cu excepţia lui Narcis Bădic, care a acuzat uşoare probleme, toţi jucătorii au lucrat la intensitate normală săptămâna trecută. Se speră ca şi portarii care nu s-au antrenat în Copou în ultima perioadă, Ştefan Târnovanu, care a fost selecţionat la reprezentativa de tineret a României, şi Denis Rusu, prezent la naţionala de seniori a Moldovei, să revină apţi de joc la echipă.

Dacă nu vor apărea alte probleme în această săptămână, singura absenţă forţată la disputa cu ilfovenii va fi cea a lui Bradley Diallo. Fundaşul francez a încasat în ultimul meci de campionat, disputat la Clinceni, al şaptelea cartonaş galben din acest sezon şi este suspendat. De remarcat că Diallo este cel mai indiscipilinat fotbalist din Liga I, alături de craioveanul Mihăilă şi Ţîru, de la Viitorul. Toţi trei au fost avertizaţi de şapte ori în primele 16 runde, în care au mai fost suspendaţi o dată, după încasarea celui de-al patrulea cartonaş galben stagional.

În altă ordine de idei, directorul de scouting al Politehnicii, Anton Heleşteanu, a plecat în Argentina, pentru a căuta jucători care să fie aduşi în iarnă în România. Unul dintre oamenii cu care Heleşteanu vrea să colaboreze este Alejandro Gavatorta, fostul fotbalist al Politehnicii Iaşi. Gavatorta, care are 39 de ani, a jucat la Poli în perioada 2005-2007 şi 2008-2009, iar acum lucrează la un club din ţara sa natală.

 

Comentarii