Un beţivan din Iaşi care-şi ameninţa soţia cu un cuţit a fost săltat de către Poliţie

vineri, 14 octombrie 2022, 14:05
1 MIN
 Un beţivan din Iaşi care-şi ameninţa soţia cu un cuţit a fost săltat de către Poliţie

Astăzi, 14 octombrie a.c., în jurul orei 11.00, poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi prin Apel Unic de Urgenţă 112, de către o femeie despre faptul că soţul său o ameninţă cu acte de violenţă.

Pe fundal, poliţiştii care au preluat apelul, au auzit când bărbatul a ameninţat-o pe femeie că o va înjunghia cu un cuţit dacă oamenii legii ajung la uşa lor.

Imediat după sesizare, s-a constituit echipa de intervenţie formată din poliţişti în civil ai Secţiei nr. 3 Poliţie Iaşi, un negociator şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Poliţiştilor de la Secţia nr. 3 Poliţie, bărbatul le era cunoscut. Când consumă alcool, devine violent cu soţia. Informaţiile deţinute de aceştia au fost utile pe parcursul intervenţiei.

În urma negocierii tactice purtate de negociator cu bărbatul, acesta a descuiat uşa, fiind preluat imediat de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi condus la sediul Secţiei nr. 3 Poliţie Iaşi, în vederea continuării verificărilor şi luării măsurilor legale.

Femeia este în siguranţă, datorită profesionalismului şi promptitudinii cu care au intervenit poliţiştii ieşeni. De precizat este faptul că, la data de 27 aprilie a.c., în urma unui apel de violenţă în familie făcut de soţia sa, pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecţie provizoriu. Aceasta a declarat că nu doreşte să depună plângere penală pentru lovire împotriva soţului.

Comentarii