Un elev de 15 ani s-a spânzurat în baia liceului unde învăţa. El suferea din dragoste

vineri, 19 ianuarie 2024, 16:01
1 MIN
 Un elev de 15 ani s-a spânzurat în baia liceului unde învăţa. El suferea din dragoste

O tragedie cutremură Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din municipiul Bacău, după ce un elev de clasa a IX-a a fost descoperit spânzurat în toaleta căminului şcolar, astăzi dimineaţă, potrivit ziaruluidebacau.ro.

Conducerea şcolii a informat imediat Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău despre incidentul şocant. Inspectorul şcolar general a primit această veste tragică de la directorul liceului şi a iniţiat procedurile necesare în astfel de situaţii sensibile.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost chemat în grabă, dar, din nefericire, eforturile echipei medicale nu au putut salva viaţa tânărului elev în vârstă de 15 ani. După confirmarea decesului, Inspectoratul Judeţean de Poliţie a fost imediat notificat şi s-a deplasat la şcoală pentru a începe investigaţiile privind circumstanţele acestui tragic eveniment.

Primele informaţii indică faptul că gestul disperat al elevului ar fi fost cauzat de o dezamăgire sentimentală. În încăperea în care a fost descoperit, autorităţile au găsit şi un bilet prin care adolescentul îşi explica alegerea tragică.

Comentarii