Un tânăr de 22 de ani şi-a omorât tatăl în bătaie, l-a îngropat în curtea casei, iar apoi a fugit în pădure

joi, 03 iunie 2021, 10:14
2 MIN
 Un tânăr de 22 de ani şi-a omorât tatăl în bătaie, l-a îngropat în curtea casei, iar apoi a fugit în pădure

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Buhuşi, judeţul Bacău, a ajuns după gratii după ce şi-a ucis tatăl în bătaie. Criminalul a vrut să scape de urme şi a îngropat cadavrul în curtea casei, în locul unde fusese săpată o latrină, conform Ştirile Pro TV. După fapta cumplită, tânărul a fugit şi s-a ascuns în pădure. Băiatul a recurs la gestul odios după ce s-ar fi înfuriat în clipa în care tatăl sau i-a zis să se mute din casa părintească, cu tot cu partenera de viaţă. Aceasta avea 3 copii.

”Nu m-am gândit niciodată la aşa ceva. Cel mai mult din toţi copiii pe el îl iubea. A fost proces la tribunal şi i-a făcut evacuarea. Avea o concubină cu 3 copii şi el asta nu a suportat. De acolo a plecat tot. Că el îl iubea pe tac-su. De acolo toată ceartă, că el se lua de ea, de copii”, a relatat o vecină.

Ca să ascundă crima, fiul şi-a îngropat părintele în curtea casei, într-o groapă pe care omul o săpase pentru o toaletă. Băiatul le-a spus vecinilor că tatăl lui a plecat la muncă în Germania. Oamenii au devenit suspicioşi şi au cerut ajutorul poliţiei. Anchetatorii au descoperit în cele din urmă trupul victimei, un bărbat de 57 de ani.

Cititi si: Ieşeanul care şi-a ucis mama zâmbeşte tot timpul. „Problemă psihică destul de serioasă

Crima a fost una oribilă. Băiatul şi-a ucis tatăl plin lovituri multiple. Cei care cunoşteau familia spun că certurile între tată şi fiu erau la ordinea zilei. ”I-a aplicat acestuia lovituri repetate, care au condus la deces. Ulterior comiterii faptei autorul a îngropat cadavrul tatălui său în curtea locuinţei, cadavrul fiind descoperit de autorităţile judiciare în data de 29 mai”, a precizat Elena Avorniciţei, procuror criminalist.

Cititi si: Cum a fost posibil? Cine este cel care și-a ucis mama și a anunțat crima la TV

SURSA FOTO: ziaruldebacau.ro

Comentarii