Un tânăr intoxicat cu alcool şi cu marijuana a şters-o din spital imediat ce şi-a revenit în simţiri

marți, 17 aprilie 2018, 01:50
1 MIN
 Un tânăr intoxicat cu alcool şi cu marijuana a şters-o din spital imediat ce şi-a revenit în simţiri

Şase ieşeni au avut nevoie de îngrijiri medicale în ultima gardă după ce au băut „cocktailuri“ sinucigaşe. Bolnavii, fe­mei şi bărbaţi cu vârste cuprinse între 29 şi 65 de ani, au fost consultaţi de me­dicii din UPU „Sfântul Spiridon“. Astfel, un bărbat de 29 de ani din Iaşi, intoxicat cu alcool şi marijuana, a mers acasă după primele îngrijiri.

O femeie de 45 de ani, din Dumeşti, intoxicată după ce a înghiţit zece comprimate de Dia­zepam, a refuzat consultul psihiatric,. Aceeaşi atitudine a adoptat-o şi o femeie de 66 de ani din Iaşi care a înghiţit în scop sinucigaş în jur de 35 de comprimate de Milgamma.

O fe­meie de 40 de ani din Tomeşti care a folosit 10 comprimate de Depakine pentru a se sinucide, a fost transferată la Institutul „Socola“.

În plus, o femeie de 57 ani din Iaşi, intoxicată involuntar cu Rivotril, a mers la domiciliu după primul ajutor. Un bărbat de 78 de ani evaluat în UPU pentru o intoxicaţie involuntară medicamentoasă, a fost îndrumat să ceară ajutor psihiatrilor.

O altă pacientă care a încercat să se sinucidă prin ingestie voluntară de me­dicamente, o femeie în vârstă de 65 de ani din Vlădeni, a fost transferată la rândul său către „Socola“.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii