Un traficant de cocaină dintr-un temut cartel, prins în timp ce alerga să prindă Pokemoni prin oraș

vineri, 24 februarie 2023, 12:58
1 MIN
 Un traficant de cocaină dintr-un temut cartel, prins în timp ce alerga să prindă Pokemoni prin oraș

Un traficant de cocaina care făcea parte dintr-un temut cartel de droguri extrem de sofisticat și de organizat a fost descoperit de polițiști în timp ce se juca Pokemon Go căutând animăluțe virtuale prin oraș.

Raymond Phipps, în vârstă de 41 de ani, a fost închis pentru cinci ani fiind acuzat de trafic de cocaină. El făcea parte dintr-o rețeaua de droguri "extrem de sofisticată" din sudul Angliei.

Cu toate acestea, ofițerii sub acoperire plasați pentru a monitoriza mișcările lui Phipps au descoperit că o mare parte din activitatea sa în afara casei se baza de fapt pe jocul video interactiv Pokemon Go.

El a fost urmărit de ofițeri timp de aproximativ un an, din decembrie 2019, ca parte a implicării sale într-o bandă de trafic de droguri care furniza narcotice de clasa A de risc în orașele Basingstoke și Andover din Hampshire.

Polițiștii au găsit „un dar de nuntă” asupra lui

După ce a fost arestat, Phipps a fost găsit cu o pungă care conținea 13.350 de lire sterline în numerar, dar bărbatul a spus că era un cadou de nuntă.

El a fost arestat la domiciliul său din Colver Close, Basingstoke, în noiembrie 2020 și a fost găsit ulterior vinovat de furnizare de cocaină și de conspirație în vederea furnizării drogului de mare risc.

Mai mult, pe newsweek

Comentarii