Văleu: iaca discurs adevărat de şef de promoţie!

vineri, 29 aprilie 2022, 01:50
2 MIN
 Văleu: iaca discurs adevărat de şef de promoţie!

Văleleu, băi nene băi, apăi dacă aşa se exprimă public un şef de promoţie, aşa cum se tot laudă ici şi colo, ca să nu mai spunem că personagiul este, întâmplător probabil, şi premarele Capitalei Culturale, apăi chiar că a venit vremea să ne luăm jucăriile şi să plecăm la război! 

Ok, hai, putem înţelege că prima postare (cu virgule între subiect şi predicat din prima, cu dezacorduri ce efectiv zgârie urechea şi unui semianalfabet funcţional, cu alt snop de virgule puse efectiv alandala, că şi la nimereală dacă le arunca sigur nimereau mai bine în frază, ca să nu mai spunem de prescurtările efectiv neclare) a fost urcată pe facebook la un ceas cam târziu de seară şi, deh, se mai întâmplă, mai ales acuma după Paşti.

Dar la a doua postare, pusă pe Facebook cam de dimineaţă, oare ce-o mai fi fost, domn premare? Să sperăm că nu treaba aia la care ne gândim noi…

Iacătă şi şpilul cu o şefă de promoţie!

Şi pentru că tot vorbim de şefi de promoţie ieşeni avansaţi în grad şi funcţie în politichie, iacătă, auzim în premieră, tot din zona oamenilor politici, că şi madam senator PNL Scântei, cea nou propusă pentru a fi jude la Ograda Constituţională, a fost şi ea şefă de promoţie la un renumit colegiu ieşean.

Ceea ce, să recunoaştem, e de apreciat ca modestie. Dar, în fine, în privinţa madamei, o fi ea bogată, dar tot cu datorii la ieşeni rămâne.

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii