VIDEO: Armata ucraineană a capturat o unitate de elită a armatei ruse în apropiere de Harkiv, în Ucraina. ATENȚIE! Imagini cu conținut explicit!

vineri, 04 martie 2022, 11:10
1 MIN
 VIDEO: Armata ucraineană a capturat o unitate de elită a armatei ruse în apropiere de Harkiv, în Ucraina. ATENȚIE! Imagini cu conținut explicit!

Consilierul şefului cancelariei prezidenţiale ucrainene, Oleksi Arestovici, a anunţat joi că trupele ucrainene au învins şi capturat o unitate de elită a armatei ruse în apropiere de Harkiv, informează Adevărul.ro, citând publicaţia Nastoiascie Vremia.

„A doua unitate de elită a armatei ruse a fost învinsă şi luată prizonieră lângă Harkiv”, a susţinut oficialul, adăugând că armata ucraineană i-a capturat pe comandanţii batalionului de tancuri şi pe comandantul adjunct al regimentului.

[WARNING VERY GRAPHIC!]
Aftermath of clashes in Hostomel near #Kyiv yesterdaypic.twitter.com/bzH9sSxXeh

— marqs (@MarQs__) March 4, 2022

Sursa citată arată că şi jurnalistul ucrainean Iuri Butusov a declarat că 22 de tancuri din Divizia 2 Gardă Taman şi comandanţii acesteia s-au predat ucrainenilor.

„22 de tancuri din Divizia 2-a a Gărzii Motorizate Taman, condusă de adjunctul comandantului de Regiment şi Comandantul Batalionului de Tancuri, s-au predat imediat ucrainenilor”, a transmis acesta.

Butusov a explicat că aceasta ar fi una dintre unităţile de luptă de elită ale Federaţiei Ruse, „mereu prezentă la orice paradă şi spectacol” şi “întruchipează puterea armatei ruse”.

Comentarii