VIDEO Cine este Alexandru, tânărul care a murit în urma accidentului actriței Monica Odagiu. Momentul accidentului tragic

marți, 11 aprilie 2023, 19:59
2 MIN
 VIDEO Cine este Alexandru, tânărul care a murit în urma accidentului actriței Monica Odagiu. Momentul accidentului tragic

Oamenii legii iau în calcul mai multe ipoteze de lucru în cazul acestui accident, printre care și cea a sinuciderii tânărului.
 

Au apărut primele imagini video cu momentul accidentului care a avut loc duminică, 9 aprilie, pe strada Știrbei Vodă, în dreptul stației STB Luterană, eveniment în care a fost implicată actrița Monica Odagiu.

Momentul tragediei a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Din imagini, se vede cum tânărul care a murit în accident stătea pe o bancă, în stația de autobuz.

La un moment dat, acesta se ridică, face câțiva pași în față, aplecat, apoi se prăbușește direct pe șosea. În acel moment, mașina condusă de Monica Odagiu l-a lovit, actrița încercând fără succes să-l evite.

Tânărul de 33 de ani se numește Alexandru. Cauza decesului bărbatului este un traumatism cranio-cerebral cu leziuni incompatibile cu viața, scrie „Adevărul”.În următoarele zile vor veni și rezultatele analizelor toxicologice. Atunci se va vedea dacă tânărul era sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe interzise. 

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a povestit actrița.

Poliţiştii iau în calcul mai multe ipoteze. Una dintre ele ar fi că tânărului i s-ar fi făcut rău. O altă explicație ar fi cea a sinuciderii.

 

Sursa: Adevărul

Comentarii