VIDEO: Cine este tânărul care l-a stropit cu cerneală pe Simion în Piața Unirii

luni, 24 ianuarie 2022, 13:39
2 MIN
 VIDEO: Cine este tânărul care l-a stropit cu cerneală pe Simion în Piața Unirii

Bărbatul care l-a stropit cu cerneală pe George Simion în Piaţa Unirii din Iaşi a fost găsit de către poliţiştii ieşeni şi dus la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde a fost audiat, împreună cu soţia sa care le reproşa oamenilor legii că „de doi ani“ nu fac „nimic“ în privinţa acestuia. 
 

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, este inginer şi riscă o amendă sau chiar reţinerea pentru 24 de ore, în funcţie de decizia poliţiştilor, scrie „Adevărul”. Liderul AUR, George Simion, a fost stropit cu cerneală în timpul manifestărilor de la Iaşi, în ziua Unirii Principatelor Române, la 24 Ianuarie. 

El n-a schiţat niciun gest când a simţit lichidul pe faţă, cei din jur repezindu-se să-l apere şi să strige „Prindeţi-l!“ pe atacatorul venit prin spatele lui Simion, care a aruncat cerneala peste umărul drept al acestuia. 

Citește și: FOTO – George Simion, stropit cu cerneală de către un participant la evenimentele din Piaţa Unirii

Bărbatul care l-a atacat pe politician a fost ridicat de către jandarmi, împreună cu soţia sa, însă George Simion a transmis ca acesta să nu fie amendat.  Cei doi se află la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde dau declaraţii în aceste momente. 

„Nu mă supăr şi chiar îi rog pe poliţişti să nu îl amendeze pe individ. Noi îi iubim pe toţi românii”, a declarat George Simion.

O scenă asemănătoare a avut loc și anul trecut în același loc. De această dată ținta a fost primarul Mihai Chirica care a părăsit adunarea cu iaurt pe față și haine. Despre acest moment puteți citi AICI

 

Sursa: Adevărul

Comentarii